12345678910

jag orkar inte blogga egentligen. Men kör en snabbis thihi! Har målat hela dagen idag, sen lagade jag mat till ganze familia & nu äter jag melon, jordgubbar & keso. Imorrn ska jag & natta till malmö & sen ska jag hem & packa för helgen. Måste fixa musik, kmmr sitta i bilen i minst 5 timmar - funderar på att bränna ut en eller två skivor istället..

bildlöst inlägg!


ch-ch-ch-changes!

thihi va trött på mitt hår, klippte av en del med ''nagelsaxen'' igårkväll. Fjortisvarning på bilderna men whatevaah! 


före..


..efter!

ändrade planer

har absolut INGET att göra, kan lika gärna blogga lite. Jag får inte kortet imorrn eftersom alijääh inte ska resa förrens på lördag. Så ska först träna sen blir det stranden! På fredag ska jag&mamma åka till varberg & sen vidare till mormor och morfar, blir borta antingen en eller två nätter. Sen ska jag&natta ut till entré någon dag innan dess. Måste fylla på mobilen snart också, har inga pengar & mitt ''kompis'' har gått ut. Funderar på att köra med gratis sms sen istället.. Hade tänkt att ha comviq OCH gratis sms men det kostar aningen föör mycket för att jag ska betala varje månad. Får se hur det blir med det! Lägger upp några av mina favoritlåtar just nu.. Fastän ingen lyssnar på dem

cooler than me - Mike Posner

swing life away - rise against

I belive - Ron Pope

push it - Antonie Montana

I can be - Taio Cruz (alla hans låtar på skivan rokstarr är grymma!)

give it all u got - Lil Jon & Kee

untouched - the veronicas


hallonsmoothie ♥

ååhh vad jag älskar det! Perfekt när man är sötsugen och försöker dra ner på det där med socker & så. Va med nilla på stranden idag, solade & badade & lyssnade på när hon klagade som vanligt :) när jag kom hem fick jag ett "varmt välkomnande" av hela familjen, det är ju kul att någon som inte ens tillhör familjen och inte har någon som helst aning om hur det verkligen är lägger sig i & håller på. Blir trött på allt. Småsaker som blir till större, wellwell. Sitter som sagt & surplar i mig 1st smoothie nu och tror inte något händer ikv. Ska träffa alijääh imorrn & få (låna) hans sommarkort (till buss) i tre veckor när han är i bosnia :DD


jag&min älskling haha! Mina fina fräknar syns också ser jag..


bumb in the road

med erik hassle spelas i mina högtalare just nu medans jag har fötterna i varmt vatten och äter melon & körsbär. Behövdes ett varmt bad för fötterna, har precis vatt ute & gått med natta & innan det har jag målat, ballerina skor är inte bra för mina fötter. Spec. inte när jag måste stå upp hela tiden. Annars har jag mest solat idag! Imorrn - stranden med nilla :D


grattis pappa

japp daddy blev 43år idag. Jag hade typ glömt det så jag lagade maten & bakade en kaka till honom haha. Annars har jag vatt & jobbat vid huset, har tjänat 450:- än sålänge. Ska tjäna 1000kr till, sen ska det gå till en ny mobil.


det var godare än vad det ser ut haha (a)


inte alla festade på midsommar

Igår fjäskade jag massa thihi. Hjälpte till med att rensa jordgubbar, skala potatis, ägg & städa bland annat. Dessutom genom att nt supa mig full, he hee. Åt först här hemma med das gubbs & die tants sen mötte jag upp natta - vi skulle sticka in på konsum men där va stängt, ofc. Men vi klarade oss ändå, hämtade jordgubbar & snodde polka-marabou från skåpet här hemma. Sen hade natta popcorn, chips & dricka hos sig. Satt i hennes ute rum och doppade jordgubbar i smält blockchoklad & hade det mysigt. Mitt i allt ville vi bada i hennes pool så det gjorde vi & dansade runt stången utan stången. Små grodorna, små grodorna är lustiga att se.. kvack kvack. Jätte fint! Sen virade vi in oss i vars en filt kollade vi på linas kvällsbok, haha! Sen satt vi & snacka en stund, stack hem vid ett.






just nu


min dag i bilder









jappjapp. Vaknade halv1, stack & handlade frukt med mami. Sen gick jag ut & gick i 1 timme, la mig i solen från halv3 till 6. Me love! Nu - denna spotify listan & ska snart göra smoothie, perfekt dag haha! Hade dock velat gå ut men alla är upptagna.


lökig

jag känner mig lökig. Åt precis men är redan hungrig haha. Idag har tränat men va jäätte seg så sket i det efter typ 20min - va besviken på mig själv i flera timmar. När jag kom hem läste jag linas kvällsbok 2 haha sån läsnörd jag blivit! Har läst 273sidor av 300 på 2,5 dagar.. Men den är faktiskt bra, fast weird mellanåt. Sen vid
2 kom solen fram, hann sola i drygt 2 timmar iaf. Men verka inte som jag fick någon färg. Sen kollade jag på freaky friday. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. Nu ska jag käka tuggummi, vill inte lukta vitlök. Hihihi jag vet att du antecknar (a)


känner mig såhär just nu.. Huvudvärk på det med!


nilla är skit-nödig

jag fick tolka det hur jag ville :)
haha jag satt & funderade på vad jag skulle ha som rubrik.. Alltid lika svårt, wellwell. Tisdag idag då, gick upp helt sent, åt. Gick ut i 2 timmar & gick helt ensam, skönt att rensa tankarna. Dessutom va det riiiktigt nice att bara gå i shorts & linne utan att frysa i skuggan eller överhuvudtaget haha. När jag kom hem satte jag mig på ballkongen & åt banan & sallad, dock inte samtidigt he hee. Har faktiskt fått färg! Nu är jag mätt och ska fortsätta på min spotifylista & snart göra smoothie! Imorrn ska jag först träna, sen hjälpa kerstin att städa & shiet. Efter det har förhoppningsvis solen kommit till ballkongen (eftermiddags&kväll-sol = kallt fram till 3) denna sommaren ska jag fantamej bli BRUN!


mååndaj

Har varit dukig idag! När jag ätit lunch stack jag ut & gick helt random i 50min, när jag kom hem ringde jag natta. Sen stack vi till apoteket & sen biblioteket.. JAG lånade fyyyra böcker, sån nörd haha! När jag kom hem kollade jag lite på oth ♥ efter det lagade jag mat. Köttbullar, makaroner, wookade grönsaker & chilisås - blev riiiktigt gott! Sen blev jag sugen på smoothie så va & handlade precis. Nu sitter jag här & dricker min hallonsmoothie & fixar en ny spotifylista! bort med det gamla, in med nytt!
Ifall någon vill veta, recceptet på hallon smoothie; 1dl vanilj yoghurt, 1dl mjölk & 1dl hallon, går bra med vilka frysta bär som helst. Har ingen mixer här så jag använde elvispens "turbo" & det gick lika bra!


seegt internet

Ska snart ta fram något att äta, sen ringer förhoppningsvis natta - vi ska leka idag. Nu är mina kära kusiner i grekland. Fuuuuuuuuuuusk! I'll miss them. Igår på kvällen bestämmde jag&natta oss för att gå ut en stund, så vi skulle gå emot varandras hus. Men det slutade med att jag hann enda hem till henne & då skulle hon precis börja gå haha. Wellwell vi gick omkring & muppade oss på lekplatser runt i lomma (eller ja.. Två stycken) Sen frös jag eftersom jag bara hade på mig den randiga tröjan jag köpte igår & leggins. När jag kom hem nördade jag datorn ett tag. Sen bestämmde jag mig för att måla naglarna vid ett på natten (y) Ikväll ska jag nog träna & sen får jag se vad som händisch.


suddig bild, aj nåw

 


burlövcenter

Dagen spenderades med nattschki på burlövcenter i minst fem timmar! Mer orkar jag inte säga än att det var riktigt trevligt. Även om jag spenderade över 400kr - vilket mamma inte gillade. Men har 330kr kvar iaf! Nu när jag har laddat upp bilderna på mina inköp ska jag ta bort det gamla nagellacket & måla på det jag köpte idag. Sen ska jag & natta gå ut en stund. Sitter och kollar ner på mina armar och jag har lyckats att få fin färg. Hoppas solen kommer fram snart så brännan kan bli ännu bättre!


vit oversize med "tajta" armar och en ficka på bröstet - går ner till över rumpan sedd bakifrån. 75:- från gina


parfym från H&M - 39kr


vit bh med fina detaljer från H&M - 50kr


grå oversize tröja med blåa linjer för 75:- på H&M


ett ''benfärgat'' nagellack & ett ''grundlack'' från depend, köpt på cubus - 2 för 39:-


mobilsmycke - körsbär från ur&penn, 15kr


work it, work it, work it

Igår kväll frågade jag mamma om hon kunde väcka mig klockan tio för att jag ville träna innan halv1. Visst sa hon då. Imorse väckte hon mig kl. 9 & sa; skulle jag väcka dig klockan nio eller tio? - ajja då får du sova en timme till. Så det gjorde jag. Efter jag tränat snackade jag & natta lite i telefon. När vi ätit stack jag & mamma & pappa till huset för att jag skulle tjäna lite pengar. 40kr / timme, så tjänade 160. Riktigt trött nu & känner att jag borde tjänat mer än så. Har precis duschat och hällt i citron i håret - ska blekas! Har haft det i en halv timme nu så får väl tvätta ur det snart. Imorrn blir det burlövcenter med natta, vi ska cykla dit duktiga som vi är. Ikväll vet jag inte vad som händer är såååå öm i hela kroppen av träning och alla stenar, gips och allt skit jag burit.


the funeral

Gick upp klockan nio & duschade. Kände att det inte var så lönt att sminka mig, vidare till södra sandby kyrka. Begravningen var fin men fylld av tårar och minnen. Efter åt vi smörgås-tårta och kladdkaka. När jag kom hem var jag jätte seg, hade huvudvärk dessutom! Så drack lite vatten och tog en ipren. Sen kollade jag på julie & julia. Den va ok, ganska dryg men ja. Nu har jag precis vatt på konsum & köpt maraboue och chips. Stannar hemma ikväll. Känner inte för att göra något. Ska nog hem till huset imorrn & make some money.


vila i frid kära farmor ♥

Känner att jag måste skriva av mig. För att rensa huvudet. Allt hände så plötsligt. Jag kom hem efter en lång dag i skolan - måndag. Jag var så glad att jag faktiskt hade haft min sista måndag, med måndagspass någonsin på piläng. Jag var jätte hungrig & när jag gick hem för att hämta min cyckel kunde jag bara tänka på hur hungrig jag var. När jag kom hem så stod pappa på uppfarten och målade brädor. Precis när jag skulle sticka igen kom pappa fram till mig & kramade mig. Jag fattade att något var fel. Han sa att farmor inte hade klarat det.

Jag ville inte fatta det! Att både farfar OCH farmor gått bort under två månaders tid. Av samma jävla sjukdom. Tårarna bara rann men pappa brydde sig inte om att hans tröja blev alldeles blöt av mina tårar. Jag cycklade till lägenheten och hade inte förstått det än. Ville inte förstå. Hon är borta. Jag kommer aldrig mer få se henne. Allt gick så snabbt. Bara för en vecka sedan hade jag ju träffat henne. Hon var som vanligt. Samma älskade, snälla, omtänksamma farmor som jag kände. Nej hon skulle klara detta. Iallafall några månader till. Men nej.. Hon fick en propp och hon orkade inte mer.

Då kom ångesten. När familjen skulle hälsa på henne på sjukhuset var det enda jag kunde tänka på mina arbeten som skulle vara klara. Hur hade skolan tänkt att vi skulle klara av det? Eftersom jag inte märkte något fel på henne tänkte jag att allt kommer ordna sig. Hon kommer hem snart. Om jag bara hade vetat att det var sista gången jag någonsin skulle få träffa henne. Få se henne skratta, vara glad. Få höra hennes röst och få krama henne.

Det känns så tomt. Som att en del av mig saknas. Men hon är fortfarande kvar här. I mitt hjärta. Och tystnaden. Den är värst. Då kommer alla tankar till liv. Allt gick så snabbt. Faan! Begravningen var idag. Om jag bara hade fått träffa dig en gång till. Så du fick veta hur stor saknaden är. Hur mycket jag älskar dig, hur stolt jag är över dig.
vila i frid, du var bäst ♥


b-town

kom precis hem, hade tänkt att blogga lite snabbt. Kvällen spenderades som sagt i bjärred, rkt trevligt. Där va något klydd med langaren så många stack ganska tidigt. Det blev riktigt kallt efter solen gått ner men vi överlevde :) nu hade jag tänkt lägga mig, hela jag stinker rök (y) whatevaah.. GOD NATT!


röd som en tomat

.. japp, nu när jag skulle sminka mig hjälpte knappt de pudert jag la på (y) Har antagligligen brännt mig ännu mer idag, men whatevvööör! Imorse vaknade jag TIO av mig själv! Stack & tränade med linda. Vid tre träffades jag & nilla vid biblioteket, stack in & köpte vatten & gick vidare till stiffes. Åt faktiskt inget, bara satt och va trötta. Sen satte vi oss ute på ballkongen & schtekte. Nu har jag som sagt sminkat mig och ska ta bussen till B-town halv8. Kommer antagligen hem ganska tidigt eftersom jag ska på begravning för farmor imorrn. Klockan 11. Nu får jag se vad som händer fram till jag ska gå till bussen.


(#)

älska,älska,älska vädret! Idag har jag vatt superdupermega duuktig, hehe. Vaknade -> tränade vid 11, när jag kom hem duschade jag & sen åt en bit mat. Efter det stack jag, kerstin & mamma ut på en promenix. När jag kom hem ringde jag natta, solade lite. Sen vid 5 stack vi & köpte 1honoungsmelon & en halv vatten melon (30:-) sen cyklade vi vidare mot alnarp, satt där några timmar & schtekte, pratade / åt, myysigt! När jag kom hem skulle das familj äta, sen har jag bara chillat nu på kvällen! Jag lyckades glömma att smörja in mig idag, brände hela huvudet, ''ovanbröstet'' & lite överallt, great! (Y) Imorrn ska jag först träna med linda halv 12, sen sola lite. På kvällen ska jag & nilla till bjärred på "strandfest" med camillalala ♥  Nu ska jag försöka snacka med christopher innan han typ försvinner igen :(


goodnatt

hade tänkt lägga mig tidigt idag, ska upp och träna imorrn. Hoppas på att solen är framme så att man kan få lite färg med! Sen ska jag träffa natta en stund också. Mycket mer har jag inte att säga, natti! ♥


ice ice baby

nu för en stund sen kom jag hem efter att ha chillat med nilla i det fina vädret haha! Vi träffades lite innan sju och gick in på konsum för att panta flaskor, "tjänade" 50:- och köpte glass på stiffes. polkadaimpäron, muums! Sen yrade vi runt & hamnade tillslut på "stora lekan" & gungade på den stora gungan haha. Några SMÅ wannabe fjortisar kom & störde sig - jobbiga som fan! Ajja nu hade jag tänkt att lägga upp några bilder från i söndags.


ëïüöäÿ

jag bloggade inte igår för att jag blev aningen deprimerad & arg på kvällen, well well. I förrgår va jag & natta först på hemköp för att bestämma vad vi ville äta till filmen, tog typ 20min men vi kom fram till lösgodis blev bra. Sen kolla på scarrylarrymovie3 hahahahaa, my balls! VÅR HUMOR TIILL MAX <3 efteråt kom klumperöven fram & råkade sparka på ett glas fullt med cola..
- men aahhhh emma!
- he hee (a)
- men hämta toalettpapper då!
- var då?
- på toaletten
HAHAHA! Igår tränade jag direkt när jag gick upp, städade massa när jag kom hem och sen hade jag & kerstin det mysigt med vars en kopp kaffe och bullar. Sen tänkte jag vara lite spontan och baka, så vi stack till mårtensson för att handla. När jag väl skulle börja baka så kom kerstin på att där fanns inga muffinsformar så jag fick gå ner till hemköp & köpa. Hahaha så när jag skulle göra frostingen till mina cup cakes så var smöret slut, så ja! Jag speedade ner till konsum medans muffinsen var i ugnen. Men goda blev de iaf :)
funderar på att sticka ut & springa en runda nu.. Får se hur det blir! Senare kl. 4 ska jag till tandläkaren & plasta min tand :| 

bildlöst inlägg, blogg.se krånglar..


we speak no americano

Igår kollade jag på ice age 3, sjukt söt film haha. Sen vid halv6 träffade jag nilla en stund, sen hände inte mycket mer - seeg dag! Idag vaknade jag halv12 sen gick jag ut & fotade lite, fikade med mamma & kerstin, pappa & jonas efter det och sen skalade jag potatis - ska äta potatisgrattäng idag, muuums haha! Ikv ska jag hem till nathalie & så ska vi kolla på scary movie (Y)

GRÅT INTE MER  - MAGNUS WEIDESKOG


SOMNA BREVID DIG - MAGNUS WEIDESKOG

för jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig, jag undrar om du tänker på mig nu.


The Spotify Test!

gör såhär:

Ta en playlist från din spotify & klicka på "shuffle" (slumpa) klicka på next och skriv in låtnamnet som svar på frågan.


Hur mår du idag?
- stayin alive

Kommer du komma långt i livet?
- high way man (haha?)

Hur är skolan för dig?
-  the sky is the limit (Y)

Vilken är ditt livs themesong?
- me and my guitarr (haha)

Vilken är din livshistoria?

- nothing compares 2 u 

Hur ser din framtid ut?
- lalala – låter lovande!

Hur blir din morgondag?
- telephone

Vad är det bästa med dina vänner?

-  ibland gör man fel, ibland gör man rätt

Vilken sång beskriver dig bäst?
- beautiful soul (aww haha) 

Hur ser ditt liv ut just nu?

- true colors

 Vilken låt kommer spelas på din begravning?

 - god blessed the broken road

Hur var du som barn?

- feedback

Hur ser världen på dig?

- where is the line?

Vad tycker dina vänner om dig?

- what about now

Vad brukar folk i hemlighet fantisera om dig?

- pump it up

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

- don’t stop believin’

Hur blir du igenkänd av folk?
- skaka rumpa (HAHA)

Vilken är din livsfilosofi?

- let it rock

Vad tycker dina föräldrar om dig?
- if we ever meet again

Tycker andra att du är attraktiv?
-  jumping all over the world
 
Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
-  boyfriends hate me


first day of the lov!

finfin engelska & allt, jaja! :) Gick upp halv 11 idag och bestämmde mig för att träna, så jag gjorde dt - duktiig som man är! skrev även massa lappar till mamma runt lägenheten ála egoina style. Mkt mkt trevligt. Nu har jag precis ätit & ska snart duscha, städa & senare kanske kolla film, får se vad som händer. Värsta stormen ute ju.. Eller nej. MEN DET BLÅSER MYCKET. Nu vet ni :)

mina finfina lappar (klicka för större bild)
       
finns fler lappar lite överallt i huset men orkade inte ta foto på dem (A)


balen 2010

bilder från kvällen jag aldrig kommer att glömma!

det började med att jag, frida & nathalie fixade oss hemma hos kerstin (där jag bor just nu ju)




något liknande det där *pekar upp* såg jag ut hela kvällen.

sen vidare till privé, åt äcklig mat & "minglade" med folket




jag&linda <3


jag&natta, först normala & sen..


vågade vi vara oss själva


jag&anna <3


pernilla&jag <3

Sen började vi dansa resten av kvällen, halv1 va bussen i lomma




fler bilder finns på facebook, nu ska jag fixa headern!

schools out!

heeelt fkn sjukt! Jag har slutat NIAN.. Blandade känslor, rkt skönt med lov men samtidigt känns det konstigt att aldrig mer komma tillbaka till skolan, till klassen. Nu när allt va bra, samtidigt ska det bli skönt att börja om på nytt på nya skolan, i en ny stad. Gick ut grundskolan med 225poäng - vilket jag är nöjd med! I onsdags va det bal, orkar inte skriva så mycket om det, men det var gryyyymt kul. Lärarmiddag igår, även väldigt trevligt. Nu kom jag precis hem från alnarp, va där med frida & nathalie. Hade det mysigt med ben&jerrys och en filt. Massa skratt som vanligt haha! Bilder kommer nedan. Håller på att fixa med designen & en header framför allt men detta får väl duga så länge.





 




bilder från helgen del 3.

min & nillas lilla piknik, höhö..







 

 

nu sticker jag & tränar, haaj!

bilder från helgen del 2.

mina äventyr i lördags..




den blev lite suddig men ajja haha..






bilder från helgen.

några av mina inköp från fredagen..

     

1. ett långt svart, pösigt linne. Perfekt att ha över bikinin i sommar :)
2. Blommigt linne från cubus (har en kjol över på bilden) är samma modell som det svarta, det var 2 för 150:-
3. Kjol från cubus, den som är på den andra bilden med. Kostade bara 30:- hade nog inte köpt den annars haha.
4. My sunglasses, 50:- på H&M - precis vad jag letade efter & perfekt pris haha!
5. 2st läppstift från TGR - 20kr/st haha sämst kvalité men väntade inte mig ngt annat direkt.

 

sistaa veckan på piläng!


idag; började 10, kolla på ngt avsnitt av pang i bygget -> en kvart av ice age 2, sen efter lunchen kom anne med glass för 500? kr, carte dór glass (Y) sen kollade vi på torkel i knipa haha! sen halv2 slutade vi :)
skulle vatt på ven idag egentligen men vädret är ju inte på topp direkt.. Samtidigt va detta nice med!

imorrn; "vanlig" skoldag fram till ett, då jag, natta, julia, pontus, zaffe, david och rodan ska spela volleybollmatch mot lärarna inför hela högstadiet haha skjut mig! Efter det slutar vi antagligen.

onsdag; 3 lektioner, slutar 11.25! Sen är vi lediga för att vi ska fixa oss inför balen, haha. Som börjar kl. 6, ska bli jätte kuul! :D

torsdag; börjar antagligen 10 eller något, sen ska vi städa skåpen och efter det - lärarmiddag, sen slutar vi!

fredag; SKOLAVSLUTNING :D. Börjar halv1 i kyrkan (Y)


gaahh!

Där är något fel med min usb-kabel till kameran, har provat alla usb portar på datorn (12 st) och det funkar inte i någon. Typiskt när jag har massa bilder att ladda upp! men whatevör, de kmmr väl så småning om :)
I fredags hade vi först två personer från ca$h guiden som snacka massa om ekonomi & så. Fick minttabletter (y) på tyskan satt vi ute hela lektionen & chilla, sjöng lite och så. Fick reda på att jag stärkt mitt VG, från "minus" till "plus". Blev klar med examensarbetet på bilden och hade betygsnack på svenskan, VG där med (y). Sen typ 20min kemi, satt ute och gjorde ett korsord, "känner du din lärare". Vid kvart i 2 cyklade jag & natta till burlöv center i bara shorts & linne. Köpte ett par solglasögon, 2läppglans, 2 långa linnen - ett svart & ett blommigt & en kjol för trettio spänn. När vi var på bikbok för att köpa min klänning så fanns den såklart inte. Så jag köpte en på veromoda istället.
Igår va jag och mami på novalund för att köpa skor.. Hade velat ha ett par andra egentligen men de fanns inte, de jag köpte blir säkert skitnajs! När vi ätit på donken sa mamma; ja men vi kanske borde gå in på bikbok & se om klänningen finns där då OCH JA DET GJORDE DEN :D
När vi kom hem bestämmde jag mig för att gå ut, skugga på balkongen men jättefint väder. Ville inte va på stranden själv heller! Så jag tog på mig mina solbrillor och gick en runda på SJU KILOMETER. Ett tag hade jag ingen aning om var jag va ens, bara gick&gick&gick. Vid halv5 när jag kom hem satte jag mig i solen, brände näsan, pannan och lite överallt. Hö Hö.. På kvällen satt jag och nilla på stora lekan, den kullen & hade det mysigt med dricka och godis. Snackade om snor & orangea barn & sådant trevligt haha!
Idag har jag dammsugit, målat brädor - tjänat pengar & suttit i solen med fötterna i blöt, passade på att raka benen så nu känner jag mig som en kvinna igen.
Shiit va långt inlägg haha :o


ooh happy daay!

iiioouu :D
haha pallar inte skriva om skolan, den va ändå chill idag. Fick reda på att jag höjt mig i 3 ämnen till; teknink, religion & samhäll. Oväntat men jäävligt gött :D lämnade även in det sista arbetet idag - wiiho! Efter skolan stack jag & tränade, har även schtekt i das sol idag. Ehhmm, hejdå! :D


saknar min älskling :(

vad skulle jag varit utan choklad?

..smal antagligen, hö hö. Har precis varit och köpt billys panpizza & maraboue nonstop som jag sitter & tröst äter. Hade tänkt att gå till skolan idag men imorse kände jag att allt är för mkt. Jag orkar inte, mitt huvud sprängs snart.. Har tatt 2st ipren och det hjälper inte, ahhh! vädret är nice idag iaf. Tror att jag ska ut på balkongen senare & schteka litta! Men nu.. Astronomi - uppsats.


gammal bild.. Vi klarar detta tsm älskling!

1 juni

som de flesta vet redan så gick min farmor bort igår, 2månader efter min farfar.
Allting känns så tomt. Jävla cancer :'(

Nu sitter jag här vid datorn hemma hos kerstin, har egentligen mycket mer att skriva av mig om farmor men jag hinner inte det nu. Måste nämligen få ihop en massa åsikter om homosexualitet samtidigt som mina tankar är någon heeelt annanstans. Jag har riktigt ont i huvet, har tatt 2 ipren och sitter och dricker oboy nu. Idag vaknade jag vid 10, sen stack vi och hälsade på Carl. (farmors man) pappa&anders ska till begravningsbyrån imorrn.. Nä nu måste jag rycka upp mig och skriva massa arbeten istället.


dock kaffe i glaset på bilden, men skitsamma haha!

RSS 2.0