pluggisdag!

idag är det söndag = massa plugg. Hade inte skrivit något på religionsuppsatsen innan helgen & nu är den snart finitio! Ska bara få till lite egna åsikter och kolla upp lite mer källor. Har redan skrivit 2sidor som var minst, men vill gärna sätta ett VG men får se hur det blir. Har dock mycket kvar på fysiken men palla whina, haha. Har typ inte gjort så mycket denna helgen, fjäskat för mamma & pappa genom att hjälpa till en massa där hemma. Målat plankor, sorterat massa grajjor inför "flytten" osv. Nu har vi bosatt oss här i Kerstins lägenhet, känns som vi är på semester men ändå inte. Men när vädret är fint här i hamnen är dt asnice utsikt! Imorgon tror jag att det blir gymmet efter skolan eller så får jag pallra mig ut och springa en runda - måste ta tag i träningen även om jag inte är hemma. Nu ska jag dricka något och sen lägga mig i soffan med värmekudde på magen - heemsk mensvärk!


haha random bild, men somsagt inte min dator,
min ska fixas imorgon llr ngn annan dag i veckan

15 sanningar om mig

1. Jag är livrädd att jag ska förlora arvid
2. & farmor..
3. jag gillar inte djur
4. jag har gjort 70 situps varje kväll i 2 veckor för jag inte alls är nöjd med min kropp. Mitt självförtoende suger för det mesta.
5. Jag oroar mig för hur min framtid kommer att se ut
6. Ibland får jag dåligt samvete över att jag inte kan gråta när jag tänker på farfar
7. jag älskar disney & barnfilmer/program
8. Jag vill inte prova att röka för jag är rädd att jag ska tycka om det & bli beroende. Även för farfars skull..
9. Hur mycket jag än försöker kan jag inte sluta ta åt mig / oroa mig över vad folk säger / tycker om mig.
10. Ibland kommer jag in i deprimeringsperioder. Om en dålig sak händer en dag kan jag va deprimerad en hel dag, just nu är jag inne i en sån.
11. Ibland vill jag inte smsa någon bara för att jag inte vill vara jobbig, för att låta personen vara.
12. Döden skrämmer mig
13. Utan min familj, kompisar & pojkvän är jag inget.
14. Ibland tycker jag att jag är dryg
15. Jag borde plugga nu egenligen.


so ein schöner tag

jag vaknade vid halv12, la mig i soffan & kolla på gustaf 2 - me love barnfilmer haha. Sen hade pappa lagat lunch till moi så nu sitter jag och käkar den - grillspett med pommes & ngn sås (Y). Hade tänkt att skriva religionsuppsatsen nu om en stund, har knappt börjat med den.. Sen ska jag & mamma KANSKE till nova lund & köpa skor till mig, hade tänkt att träna idag med eftersom jag & natta nt va så taggade på gymmet igår, slöade mest haha! Sen imorgon flyttar familjen hem till kerstin & kmmr nt hem förrens 10veckor, vi ska ju renovera hela huset. Eller ja. Byggarna, blir säkert skit niice när det är klart!


waaazzaah

kass uppdatering, jag vet.. men har haft annat för mig, mkt mkt mkt plugg nu för tiden :(
MEN NU OM TVÅ VECKOR ÄR DET SOMMARLOV (YY) ändå sorligt att lämna trygga lomma, men sjuukt nice ändå :D
har inte mer att säga än så, hade gött ♥


das weekend!

kass uppdatering.. Men har haft mkt annat för mig (a)
i fredags efter skolan tränade jag&natta som vanligt, sen hem & duscha -> fix. Halv6 kom pernilla hit så stack vi till viking med anton & krille, åt kebabpizza i solen :D. Sen vidare till stranden, väntade på folket & sen gick vi vidare. Yrade runt en massa, sen va dt dags & sticka hem. Jag & Pernilla fick för oss att gå runt halva lomma utan skor (Y). Nilla "filmade" mitt & antons fyllesnack (eller ja, snarare mitt) när vi snackade om fil & träd & pumba haha! trevlig kväll iallafall ♥
Halv1 kom vi hem till nilla & la oss direkt, kunde dock inte somna förrens 03:45. Vakna igen vid 10, stack hem & fräschade upp mig. Skulle till malmö med natta halv1 egentligen, men hittade inte mina nycklar, så tog bussen tio över istället. Vi hade en mysig dag på stan, va lite bakis men lyckades hitta en balklänning ändå! Solade på stortorget, på "statyn" fick flashbacks från första gången jag träffa arvid, thihi. Sen tänkte vi att bussen borde gå från centralen prick, men det gjorde den inte på helger (ha haa) så vi gick från centralen till värnhem! Yr, men nice dag. Som alltid med min bästavän ♥
Sen händelserna idag vill jag helst glömma, fick träffa min kusin ett tag iaf ♥

 
g å r d a g e n s   i n k ö p, 50:- /st
+
5pack stringtrosor för 50:-

uuuusch

& blöööö för tyska, vissa glosor måste man BANKA in & ändå glömmer man dem efter några sekunder. Är våren här nu? Jag hoppas det haha! :D rkt niice väder idag. Efter skolan gymmade jag&gunbritt i en timme, sen hem & duscha & äta sen åkte das familj till sjukhuset & hälsa på farmor. Kom hem för en halvtimme sen & nu pluggar jag. IMORRN ÄR DET FREEDAG! är dock lite småsur för jag har nt fått snacka med min älskling på flera dagar.


b&t show

HAHAHA såg bella & tyra show precis. Kissie va där. Fyfan va patetisk hon är helt ärligt, jag har inte haft ngn speciell åsikt om det som skrivits på skvallerbloggar om att hon först skrivit att hon hatar ginatricot & ändå så handlar hon där & att hon ljuger om priser & osv. Det är ju hennes problem, men fyfan asså! Kolla själv här

På tal om annat.. Nu är jag snart helt klar med slöjd & engelskan - men har inte ens börjat på reiligion & geografi uppsatserna! Men jag mår bättre nu iallafall och det blir nog skola imorrn (Y)


klassen på spexfotot!


hahahaha


GRAAAAATTTTIIIIS NATTTAAA!
där skulle va musik & sånt till egentligen men dt blev inte så (A)

RSS 2.0